Tävling

Under en tävlingshelg är det viktigt att du håller dig uppdaterad på dina speltider. Alla speltider ÄR RIKTTIDER och inte fasta, det gäller därför att vara redo att spela i god tid. Ofta varierar matchstart ca 45min +- utifrån angiven tid. Detta beror på hur tidigare matcher spelats och hur länge de pågått.

Tänk på att ta med eller köpa mat på plats eftersom det ofta blir långa dar. Det är viktigt att du försöker äta kontinuerligt under dagen även fast du inte är hungrig. Tänk på att du inte äter godis eller läsk förrän du blivit utslagen ur turneringen.

Det är även viktigt att du försöker värma upp ordentligt innan du ska spela för att undvika skador och för att kunna prestera. Att hoppa hopprep är en utmärkt form av uppvärmning eller att hitta någon plats att springa på. Du har bara en kort tid på dig att bolla med din motståndare innan du ska spela match och det räcker ofta inte som uppvärmning.

Ta alltid kontakt med någon av ledarna i Bmk Orion innan ni åker hem från en turnering så vi kan stämma av med er hur dagen varit och ev se om det kommer att bli fler matcher.

Licensavgift
Seniorer, U19 och veteraner – 325:-
U17 och U15 – 225:-
U13 – 150:-
U11, U9 – 100:-