Niclas Nyström vann ”Årets ledare” på Närhetslivsgala

Nomineringen löd: ”Niclas har, trots att han själv aldrig spelat badminton, engagerat sig med full kraft i BMK Orion i Boden. Som tränare, styrelseledamot och ungdomsansvarig stöttar och hjälper han alla nybörjare, uppmuntrar de äldre och är med på tävlingar runt om i landet. Hans engagemang betyder massor för föreningen och de ungdomar som får tillhörighet, sammanhang och fysisk aktivitet genom badmintonföreningen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s