Årsmöte 2/6 Forsgården

Hej och välkommen till årsmöte BMK Orion den 2 juni kl 17.00, Forsgården i Trångfors. Vi kommer att bjuda på hamburgare och lekar för de yngsta. Därför behöver vi få in en anmälan till bmkorion@gmail.com för att kunna beräkna maten och få veta om det finns allergier eller liknande. Vi börjar med att äta innan årsmötet och innan lekarna börjar för barnen. Vi kommer behandla nya stadgar samt årsavgifter. Förslag på nya stadgar ligger under föreningsfliken. Varmt välkomna Styrelsen BMK Orion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s